Studii de caz

/Studii de caz
Studii de caz2019-02-11T09:15:14+00:00

NobelActive – Peste un deceniu de dominare

Reprezintă cea mai avansată și proeminentă soluție de implant, disponibilă în gama diversă și extinsă de implanturi oferite de Nobel Biocare. Numele său: NobelActive.

De ce dentistul Dvs. lucrează cu Nobel Biocare

Pentru a-și îndeplini angajamentul de excelență, medicii noștri dentiști aleg produse Premium pentru a vă oferi cel mai bun serviciu posibil înainte, în timpul și după tratamentul dentar.

Ce este implantul dentar?

Implanturile dentare reprezintă soluția cea mai convenabilă și mai apropiată de dintele natural, având numeroase beneficii. Sute de publicații stiințifice indică o rată de succes de peste 95% a tratamentului cu implanturi, acestea fiind cea mai avansată alternativă medicală și estetică de înlocuire a dinților lipsă și de îmbunătățire a calității vieții.

Ce sunt biomaterialele sau materialele de adiție?

Biomaterialele sunt materiale non-viabile care pot fi implantate pentru a înlocui sau repara un țesut afectat sau lipsă. Datorită similarității cu țesuturile umane, aceste materiale sunt optime pentru formarea osului nou și a vindecării tisulare, realizate în corpul uman.

Suprafaţă patentată TiUnite® a implantelor Nobel Biocare

TiUnite este o suprafață poroasă, moderată (Ra ~ 1,3 μm.), realizată din oxid de titan (TiO2)), obținută prin anodizare în condiții de incarcare de scânteie