Compania germană «Hahnenkratt» este unul dintre cei mai importanți producători de instrumente pentru stomatologie profesională. Cele mai populare fiind oglinzile dentare ale acestui brand. Compania folosește materiale speciale pentru acoperirea oglinzilor. Mai multe straturi a suprafaței oglinzilor asigură o reflectare perfect clară și o imagine de înaltă calitate, care garantează eficiența controlului în timpul efectuării lucrărilor dentare. Forma bine gândită a oglinzilor și ergonomica mânerelor asigură confortul muncii și posibilitatea utilizarii sculei chiar și în locurile greu accesibile.
• Rezistență ridicată la coroziune
Oglinzile HAHNENKRATT sunt fabricate în conformitate cu standardul internațional ISO 9873 / EN 29873. Oțelul inoxidabil pentru oglinzi este fabricat în conformitate cu ISO 7153-1 (instrumente chirurgicale — produse metalice). Experiența a mai bine de 40 de ani mărturisește rezistența la coroziune a oțelului inoxidabil marca HAHNENKRATT.
• Rezistență excelentă la soluții dezinfectante și la temperaturi ridicate în timpul sterilizării
Temperatura ridicată în timpul procesului de sterilizare nu are niciun efect asupra oglinzilor SEplus, FS Rhodium și MEGA.
• Cea mai bună calitate a imaginii
• Atenție la detalii
Produsele HAHNENKRATT sunt fabricate de zeci de ani și au ajuns populare în întreaga lume. Zilnic glinzile dentare sunt supuse sterilizărilor și dezinfecțiilor repetate. În astfel de condiții extreme calitatea înaltă a fiecarui detaliu devine un factor decisiv!
• Producție ecologică
Din 1986, compania HAHNENKRATT a refuzat să elaboreze oglinzi cu stratul reflectorizant, realizat prin metoda galvanizării duble. Această metodă este extrem de dăunătoare mediului datorită formării compușilor toxici de cupru și cianură.
Compania HAHNENKRATT a dezvoltat tehnologia de acoperire a sticlei cu argint sau rodiu datorită evaporării fizice a metalului. Acest proces de producție se desfășoară într-un sistem închis fără aer sau apă. Structura complexă a stratului reflectoriu de rodiu pur este creată într-un mediu de vid prin evaporare cu fascicul de electroni sub o presiune de 2 x 10 -6 mbar. Rhodiu este un metal prețios din grupul de platină; este de 2-3 ori mai scump decât aurul.