Ce sunt biomaterialele sau materialele de adiție?

//Ce sunt biomaterialele sau materialele de adiție?
Ce sunt biomaterialele sau materialele de adiție?2019-01-29T08:14:56+00:00

COMPATIBILITATE MAXIMĂ, VINDECARE ACCELERATĂ.

Biomaterialele sunt materiale non-viabile care pot fi implantate pentru a înlocui sau repara un țesut afectat sau lipsă. Aceste materiale sunt capabile să interacționeze cu corpul uman și au origine naturală sau sintetizată în laborator.

Biomaterialele, precum substituenții osoși și membranele de colagen, sunt utilizate de obicei în stomatologia regenerativă, precum și în regenerarea osoasă și a cartilajelor, în ortopedie.

GAMA BIO-OSS: SUBSTITUENȚII OSOȘI DE LA GEISTLICH

Toate biomaterialele produse de Geistlich și puse la dispoziție de Artis, sunt derivate din material natural și au fost dezvoltate pentru a susține neo-formarea de os și tesut moale. Datorită similarității cu țesuturile umane, aceste materiale sunt optime pentru formarea osului nou și a vindecării tisulare, realizate în corpul uman. Integrarea materialelor se face treptat în decursul vindecării naturale, iar resorbția lor se realizează gradual de către procesele metabolice ale corpului.

Datorită similarității cu țesuturile umane, aceste materiale sunt optime pentru formarea osului nou și a vindecării tisulare, realizate în corpul uman.

Gama Bio-Oss: Substituenții osoși de la Geistlich

  • Sunt realizați din os bovin purificat și sterilizat.
  • Constau din partea mineral dură, iar factorii organici sunt îndepărtați în timpul manufacturării.
  • Sunt foarte similari cu osul uman.

Gama Bio-Gide: Membranele și matricele de colagen de la Geistlich

  • Sunt produse din colagen porcin intens purificat. Colagenul este o componentă principală a țesuturilor și pielii umane.
  • Membranele-barieră protective contribuie la regenerarea osoasă și îmbunătățesc vindecarea.
  • Matricele de colagen amplifică regenerarea țesuturilor moi.