jota2019-07-02T10:18:36+00:00

Cercetarea intensivă a îmbunătățit considerabil calitatea oțelului utilizat pentru frezele dentare, prin adăugarea de cantități extrem de mici (un ”Jota”) de constituenți la aliaj. Rezultatul a fost o creștere semnificativă a calității frezelor dentare, care au fost numite JOTA din acel moment.

Compania elvețiană Jota a fost înființată în 1909. Astăzi, Jota este unul dintre cei mai importanți producători de instrumente dentare rotative din lume. Gama companiei Jota are peste 10.000 de articole, iar livrările sunt efectuate în mai mult de 80 de țări din lume.

Cea mai înaltă calitate, productivitatea și durata lungă de viață a uneltelor, precizia excepțională și scrupulozitatea în producție, cercetare continuă și monitorizarea calității produselor — toate acestea fac ca produsele Jota să devină un lider adevărat pe piața instrumentelor dentare rotative.

Astăzi JOTA AG este reprezentată prin parteneri de distribuție în 80 de țări. Calitatea, expertiza și o gamă largă de produse sunt caracteristicile de renume ale companiei.