Nobel Biocare2019-02-21T10:17:20+00:00

Produse și soluții superioare de la un partener în care puteți avea încredere!

Compania Nobel Biocare este lider mondial al implantologiei inovative și oferă soluții de tratament pentru toate indicațiile, de la cele mai simple la cele mai complexe restaurări.

UN PIONER ÎN DOMENIUL IMPLANTOLOGIEI
Nobel Biocare oferă sisteme de implanturi dentare, sisteme protetice de înaltă precizie, precum și planuri de tratament, diagnosticări și soluții de chirurgie ghidată. Compania își propune să sprijine clienții pe parcursul dezvoltării profesionale și practice, multe dintre soluțiile propuse de Nobel Biocare au devenit de-a lungul timpului standarde pentru industrie – de la pionieratul realizat în industria de implanturi, până la primul concept de diagnosticare 3D, planificarea tratamentului 3D și chirugia ghidată.

Succesul Nobel Biocare este construit pe o bază solidă de cercetări stintifice, iar produsele și soluțiile oferite s-au dovedit ideale pentru toate tipurile de proceduri clinice, multe dintre acestea fiind cu încărcare imediată.

GARANȚIE PE VIAȚĂ
Toate implanturile dentare Nobel Biocare și componentele de restaurare finale sunt acoperite de o garanție pe viață. Fiind o companie lider de piață, produsele și serviciile oferite au o eficiență maximă și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

Sediul Nobel Biocare este în Zurich, Elveția, iar produsele și serviciile companiei sunt disponibile în peste 80 de țări datorita calitatii si sigurantei.