NobelActive

//NobelActive
NobelActive2019-01-29T09:36:34+00:00

NOBELACTIVE ESTE UN IMPLANT FĂRĂ EGAL.

Corpul implantului și designul filetului condensează osul în timpul inserției și conduce la obținerea unei stabilități primare chiar și în situațiile cu țesut dur compromis. Această caracteristică îl recomandă drept implantul ideal pentru implantare imediată. În plus, partea apicală prezintă lame tăietoare în sens invers inserării, pentru a permite orientarea implantului în poziția optimă de protezare.

Dobândiți rezultate estetice excelente, disponibile pe termen lung

Tot ce contează este rezultatul final. Designul coronar bizotat al implantului NobelActive permite dezvoltarea optimă a țesutului moale și oferă maximum de volum osos alveolar. Conceptul de “platform shifting” integrat este destinat să favorizeze țesutul moale, pentru un rezultat estetic natural.

Ajustați poziția implantului în timpul inserării

Lamele tăietoare dispuse în partea apicală a implantului, sunt active în sens invers inserării. Ele permit medicilor cu experiență să ajusteze poziția implantului pentru plasare protetică optimă, în special în alveolele post-extracționale.

Experimentați conexiunea puternică etanșă

Conexiunea conică internă, cu indexare hexagonală oferă o sigilare etanșă și forță mecanică ridicată. Aceste caracteristici permit stabilitatea și predictibilitatea lucrării protetice.
Conexiunea conică a implanturilor NobelActive:

  • Distribuie uniform forțele de încărcare prin conexiunea etanșă a bontului
  • Maximizează volumul țesutului moale prin conceptul de „shifting platform” integrat
  • Conferă profiluri de emergență înguste, ideale în zona anterioară
  • Prezintă 6 poziții de fixare a bontului.

În zonele cu spațiu limitat puteți plasa implanturile în siguranță

Nobel Biocare a creat implantul NobelActive 3.0 special pentru spațiile înguste unde implanturile convenționale nu pot fi inserate – de exemplu, în cazul incisivilor inferiori.

Osteointegrare îmbunătățită

Implanturile NobelActive sunt caracterizate de o suprafață oxidată numită TiUnite, creată de Nobel Biocare. Această suprafață poroasă unică asigură succesul pe termen lung și conferă stabilitate ridicată în timpul etapei de vindecare și formare osoasă rapidă.

Testimoniale medici:

“Un implant incredibil de eficient care oferă o stabilitate primară excelentă chiar și în zone receptoare compromise. Datorită caracteristicilor sale unice care păstrează biologia țesuturilor moi și dure înconjurătoare, NobelActive a devenit alegerea mea numărul 1 pentru implanturile din zonă estetică.”

Dr. Eric Rompen, Belgia

“Sunt cu adevărat uimit de protocolul de frezaj și de controlul pe care îl ai asupra inserției implantului NobelActive. Controlul asupra angulației dorite după freza finală este un beneficiu real pentru un sistem de implanturi. Această procedură se învață foarte ușor și conduce la rezultate previzibile.”

Dr. Scott MacLean, Canada

“Un design care reunește biologia și ingineria, lucru care în situații specifice are avantaje pe care niciun alt implant nu le-a oferit până în prezent.”

Dr. José Manuel Navarro, Spania