hufriedy2019-02-25T18:44:22+00:00

De peste 100 de ani compania Hu-Friedy este liderul mondial necontestat în fabricarea instrumentelor pentru stomatologi. Produsele Hu-Friedy nu se aseamănă cu altele similare din domeniul său. Calitate necompromisă, control în fiecare clipa al producției, mii de specialiști de calificare înaltă, utilizarea celor mai performante tehnologii, cooperarea cu majoritatea școlilor și universităților stomatologice din lume — toate aceastea oferă companiei o poziție de lider în lume.

Instrumentele Hu-Friedy garanteaza:

precizie
funcționalitate
durabilitate
încredere

Instrumentele stomatologice Hu-Friedy sunt fabricate din oțel inoxidabil patentat Immunity Steel® cu un procent ridicat de crom și carbon. Procesul de fabricare a instrumentelor stomatologice include trei etape de întărire, asigurand calitatea și durata lungă de lucru a uneltelor. Procesul de întărire depinde de tipul fiecarui instrument, astfel încât fiecare instrument in parte obtine echilibrul optim de flexibilitate și rezistență.

La fabrica Hu-Friedy veți găsi peste 300 de meseriași, fiecare dintre ei fiind personal responsabil pentru lucrarea făcută. Uneltele sunt ascuțite cu grijă manual cu ajutorul echipamentelor de producție moderne. Producerea se efectueaza în mai multe etape, folosind cele mai moderne tehnologii, dar controlul constant al calității pe tot parcursul întregului proces de producție asigura calitate garantata.